Frågor och svar

Hur lägger jag upp en annons?
När du går in på www.akademiskkvart.se finns det en länk där det står ”Hyr ut en bostad”. Fyll i alla uppgifter som efterfrågas. När du har skickat in din annons kommer den att granskas och om den uppfyller alla våra villkor kommer den att publiceras. Skulle den inte uppfylla villkoren kommer du få ett mail med information om vad som måste ändras för att villkoren ska anses vara uppfyllda. 

Varför måste jag skriva in mitt personnummer?
Ditt personnummer kommer enbart visas för oss som granskar annonserna och är anställda på Akademisk kvart. Under vår rutinkontroll kontrollerar vi vem personnumret tillhör och folkbokföringsadress. Detta gör vi för att vi ska kunna säkerställa legitimiteten för annonserna som läggs upp.

Det står att min e-postadress redan är registrerad. Vad betyder det?
Om du tidigare har annonserat genom Akademisk kvart är din epost-adress fortfarande registrerad. När du skickade in din första annons fick du ett mail med ditt lösenord.

Jag har inget lösenord till min inloggning.
När du för första gången registrerade en annons fick du ett mail med ditt lösenord. Skulle du inte ha kvar mailet kan du skicka efter ett nytt lösenord. Klicka på ”glömt lösenord”. Då kan du återställa ditt lösenord via din mail. 

Hur tar jag bort min annons?
Du kan ta bort er annons genom att logga in på Akademisk kvart, du hittar en symbol i form av en soptunna på din annons, tryck på den symbolen för att ta bort annonsen. Om det uppstår problem kan du maila till info@akademiskkvart.se. Glöm inte att skriva vilken adress det gäller.

Hur anmäler jag intresse för en annons? 
När du har hittat en annons som ser intressant ut är det upp till dig att kontakta hyresvärden. Ring, maila eller klicka på knappen för intresseanmälan. Glöm inte att fylla i dina kontaktuppgifter. Du behöver inte registrera dig på hemsidan för att kontakta hyresvärdar. 

Logga in

Registrera

Glömt?